Reis tijdelijk naar België voor 19 euro

reis-naar-belgie-vanaf-19-euro-met-de-trein

Buiten de gebaande paden

Grote Europese steden, toeristische trekpleisters, beroemde musea. Allemaal de moeite waard. Maar er valt nog zoveel meer te ontdekken. Ga eens buiten de gebaande paden en er zal een wereld voor u opengaan. Zelfs op plekken waar u al veel vaker bent geweest. Boek snel een ticket en ontdek het onontdekte Europa.

Verrassend België

Het Atomium heeft u gezien, net als Manneke Pis en het Antwerpse MAS? Denk dan eens aan Brugge, Gent, Antwerpse wijkjes of Brusselse markten waar nauwelijks toeristen komen. Er valt nog zo veel te ontdekken. Nu vanaf € 19* vanaf elk station in Nederland naar elk station in België.

Bijzonder Frankrijk

Parijs is altijd een goed idee. Maar dat geldt ook voor Lyon, Avignon en Lille. Steden vol onontdekte winkeltjes en musea, waar u de mooiste stadswandelingen maakt. Ontdek het Frankrijk dat maar weinigen kennen.

Het andere Duitsland

Checkpoint Charlie, de Berlijnse Muur, het KaDeWe. Ze staan in elke reisgids. Maar Berlijn is zoveel meer dan dat. Ontdek de andere kant van deze inspirerende stad. Of kies een andere Duitse bestemming.

*Vanafprijs 2e klas-ticket, enkele reis, beperkte beschikbaarheid. Op=op.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws