Treintickets Parijs

Direct zoeken

Laagste prijs treinticket Parijs zoeken en boeken:

Populaire routes:

Treinticket Parijs kopen

treintickets parijs met thalys vanuit nederlandU kunt al een Eurostar treinticket kopen voor een enkele reis vanaf 35 euro als u 2 a 4 maanden van te voren een kaartje boekt. Er is maar een kleine hoeveelheid treintickets beschikbaar voor de goedkoopste prijs. Het werkt vergelijkbaar met vliegtickets. Hoe langer u wacht hoe duurder het wordt tot vlak voor vertrek. Houd rekening met een Eurostar treinticket van 80-130 euro als u slechts enkele dagen voor vertrek boekt.

Met de trein naar Parijs kunt u reizen met drie verschillende klassen; Standard, Comfort en Premium.

Het voordeel om in Comfort of Premium te reizen:

 • Er is meer beenruimte voor de passagier
 • De stoel zijn breder
 • Catering wordt verzorgt bij uw zitplaats
 • Er is een stopcontact aanwezig naast uw zitplaats
 • U kunt gratis gebruik maken van WIFI
 • Er zijn diverse dagbladen aanwezig
 • U kunt in de trein een reservering voor een taxi regelen (beschikbaar voor in Parijs en Brussel)
 • U heeft toegang tot de lounges van NS HiSpeed op de stations van Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal.

Zie Tijden en Prijzen Treinreizen

Treintickets met WIFI is ook gratis beschikbaar voor het SEMI-FLEX tarief comfort 2. Voor het NO-FLEX tarief comfort 2 is WIFI alleen beschikbaar tegen betaling. Reizen naar Parijs met de trein begint met het standaardtarief voor 35 euro als je met de Thalys/Eurostar reist. Gedurende het jaar zijn er aanbiedingen waardoor men al voor 29 euro kunt gaan reizen. De treinreis kan nog goedkoper als je reist met het gezin waarbij kinderen met een aanbieding gratis zijn. Een andere aanbieding die vaker voorkomt dat het treinticket goedkoper maakt is een treinreis met meerdere personen waardoor je een minigroep van 3 a 5 creëert.

Treinticket Parijs met flexibiliteit

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden beschikbaar:

 • Standard
 • Comfort
 • Premium

Wil je het goedkope treinkaartje naar Parijs dan reis je in Standard (2de klas). Boek dit treinkaartje minimaal 1 maand voor vertrek voor de beste prijs. De Thalys/Eurostar heeft ook een beperkte beschikbaarheid. Deze treintickets starten zonder aanbieding op 35 euro per enkele reis naar Parijs. Dit is wel veelal 3 a 4 maanden voor vertrek dus wees er op tijd bij.

De reis voor Comfort klasse biedt dezelfde flexibiliteit. Toch zijn de treintickets duurder. Dat komt grotendeels doordat je meer stoelruimte hebt en verbeterde internet.

De meest flexibele treintickets vallen in het Premium tarief. Waarom zou je voor dit tarief kiezen? Ben je te vroeg of net te laat? Je kan 1 trein voor en na je geboekte treinreis ook nemen zonder problemen en om te boeken. Komt het helemaal niet uit dan kan je de reis onbeperkt veranderen naar een andere datum of tijd. Bij annulering krijg je 100% van het treinticket Parijs retour van Eurostar. Zelfs tot een uur na oorspronkelijk vertrek. Daarna tot twee maanden 50%. Er wordt gratis catering bij de zitplaats aangeboden. Reizen kan in de Premium klasse met deze volledige flexibiliteit.

treinticket parijs vanaf amsterdam, schiphol of rotterdam

Waarom online treinticket Parijs kopen?

goedkope treinkaartje parijs met de trein

Als je online boekt dan heb je goedkope treintickets Parijs want je betaald namelijk geen boekingskosten. Binnen een paar seconde heb je de mogelijkheid om honderden bestemmingen te kiezen. Boek je online treinkaartjes voor de Eurostar om veilig en gratis met IDEAL te betalen. Er is ook een mogelijkheid om met de meest gebruikte creditcards te betalen zoals MasterCard, VISA en American Express.

Scroll naar boven