Treintickets Parijs

treintickets parijs met thalys vanuit nederland

Direct zoeken

Populaire routes:

 • Treinticket Amsterdam naar Parijs
 • Treinticket Parijs naar Amsterdam
 • Treinticket Rotterdam naar Parijs

Treinticket Parijs in Comfort 1 of 2?

U kunt al een treinticket kopen voor een enkele reis vanaf 35 euro als u 2 a 4 maanden van te voren een kaartje boekt. Er is maar een kleine hoeveelheid treintickets beschikbaar voor de goedkoopste prijs. Het werkt vergelijkbaar met vliegtickets. Hoe langer u wacht hoe duurder het wordt to vlak voor vertrek. Houd rekening met een treinticket van 80-130 euro als u slechts enkele dagen voor vertrek boekt.

Met de trein naar Parijs kunt u reizen met twee verschillende klasse; Comfort 1 (klasse 1) en Comfort 2 (klasse 2).

Het voordeel om in Comfort 1 te reizen:

 • Er is meer beenruimte voor de passagier
 • De stoel zijn breder
 • Catering wordt verzorgt bij uw zitplaats
 • Er is een stopcontact aanwezig naast uw zitplaats
 • U kunt gratis gebruik maken van WIFI
 • Er zijn diverse dagbladen aanwezig
 • U kunt in de trein een reservering voor een taxi regelen (beschikbaar voor in Parijs en Brussel)
 • U heeft toegang tot de lounges van NS Hispeed op de stations van Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal.

Zie Tijden en Prijzen Treinreizen

Treintickets met WIFI is ook gratis beschikbaar voor het SEMI-FLEX tarief comfort 2. Voor het NO-FLEX tarief comfort 2 is WIFI alleen beschikbaar tegen betaling. Reizen naar Parijs met de trein begint met het standaardtarief voor 35 euro. Gedurende het jaar zijn er aanbiedingen waardoor men al voor 29 euro kunt gaan reizen. De treinreis kan nog goedkoper als je reist met het gezin waarbij kinderen met een aanbieding gratis zijn. Een andere aanbieding die vaker voorkomt dat het treinticket goedkoper maakt is een treinreis met meerdere personen waardoor je een minigroep van 3 a 5 creëert.

Treinticket Parijs met flexibiliteit

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden beschikbaar:

 • NO-FLEX
 • SEMI-FLEX
 • FLEX

Wil je het goedkope treinkaartje naar Parijs dan reis je in Comfort 2 (2de klas) met NO-FLEX tarief. Boek dit treinkaartje minimaal 1 maand voor vertrek. Ze hebben ook een beperkte beschikbaarheid. Deze treintickets starten zonder aanbieding op 35 euro per enkele reis naar Parijs.

Wil je meer flexibiliteit dan kom je in het SEMI-FLEX tarief. Vanaf dit tarief is er ook de mogelijkheid om in de Comfort 1 te reizen. Het voordeel van dit tarief is dat je de treinreis 1 maal kan omruilen tot de avond van vertrek. Wilt u het treinticket annuleren dan krijgt u 50% retour. Het tarief is tot 1 dag voor vertrek beschikbaar. De Comfort 1 klasse treinticket naar Parijs kost vanaf 78 euro per enkele treinreis en Comfort 2 vanaf 78 euro. Wij van metdetreinnaarparijs.eu raden aan om voor in Comfort 1 te reizen vanwege het minimale prijsverschil. Zoals eerder gezegd heeft de SEMI-FLEX ook gratis WIFI.

De meest flexibele treintickets vallen in het FLEX tarief. Waarom zou je voor dit tarief kiezen? Ben je te vroeg of net te laat? Je kan 1 trein voor en na je geboekte treinreis ook nemen zonder problemen en om te boeken. Komt het helemaal niet uit dan kan je de reis onbeperkt veranderen naar een andere datum of tijd. Bij annulering krijg je 100% van het treinticket Parijs retour. Zelfs tot een uur na oorspronkelijk vertrek. Daarna tot twee maanden 50%. Er wordt gratis catering bij de zitplaats aangeboden. Reizen kan in de FLEX alleen in Comfort 1 en met deze volledige flexibiliteit is de prijs vanaf 199 euro per enkele reis.

treinticket parijs vanaf amsterdam, schiphol of rotterdam

Waarom online treinticket Parijs kopen?

goedkope treinkaartje parijs met de trein

Als je online boekt dan heeft u goedkope treintickets Parijs want je betaald namelijk geen boekingskosten. Binnen een paar seconde heb je de mogelijkheid om honderden bestemmingen te kiezen. Boek je online treinkaartjes om veilig en gratis met IDEAL te betalen. Er is ook een mogelijkheid om met de meest gebruikte creditcards te betalen zoals MasterCard, VISA en American Express.