Trein naar Frankrijk

Deze website staat in het teken van het reizen met de trein naar Parijs. De overige steden in Frankrijk ontbreken eigenlijk nog en dat is zonde want dit land heeft zoveel mooie bestemmingen. Kijk daarom snel naar de volgende bestemmingen:

  • Trein naar Parijs: deze hoofdstad is voor de liefde! Reis met de Eurostar om u naar de romantische plekjes rondom de Eiffeltoren te brengen. Bezoek het Louvre museum voor prachtige historische kunst. Een treinticket Parijs koopt u al vanaf € 35 (zie voor eventuele goedkopere aanbiedingen de pagina ‘aanbiedingen’). Vanaf Amsterdam in iets meer dan 3 uur in Parijs.
  • Trein naar Lille: een relatief nieuwe populaire stad om te bezoeken is Lille. Deze stad heeft een mooie historische binnenplaats. Het is noordelijk gelegen en daarom heeft het Vlaamse invloeden. U kunt met de Eurostar/TGV reizen en in iets meer dan 3,5 uur vanaf Amsterdam voor slechts 48 euro enkele reis.
  • Marseille: dit is een belangrijke havenstad voor Frankrijk waar veel verse vis vandaag komt. U kunt al vanaf 75 euro naar Marseille reizen met een reisduur van ongeveer 7,5 uur. Dit is echter alleen een zomerbestemming (juli en augustus).
  • Lyon: houd je van cultuur en architectuur dan moet je zeker naar Lyon reizen. Lyon heeft een binnenstad vanuit de 16de eeuw. Vanaf 77 euro en in minder dan 6 uur zit je in Lyon. Je reist vanaf Brussel verder met de TGV.
  • Nice (volgt): een van de meest populairste steden in het zuiden van Frankrijk. Nice heeft gezellige smalle straatjes waar er nog echte sfeer van vroeger te vinden is. Als u op tijd boekt kunt u vanaf 87 euro naar Nice reizen met de TGV. De treinreis zal zo’n 10 uur in beslag nemen.
  • Trein naar Disneyland
  • Skibestemmingen:

Heeft u Parijs al bezocht en heeft de stad indruk op u gemaakt? Dan is Lille uw volgende bestemming! Deze stad staat bekend als het kleine Parijs en is een bezoekje waard.

Scroll naar boven