Met de trein naar Disneyland Parijs

met de trein naar disneyland parijsWie wil er nou niet naar Euro Disneyland Parijs? Reizen kan op verschillende manieren zoals de bus of de auto maar ook met de trein naar Disneyland Parijs. Het voordeel van de treinreis is dat u met het hele gezin gezellig met elkaar kan zijn en genieten van het comfort.

Thalys direct!

Direct zoeken

Reis met een rechtstreekse verbinding van Amsterdam naar Disneyland Parijs. In 3:38 uur bent u al bij het treinstation Marne-La-Vallee dat aan de voet van Disney ligt.

U reist al vanaf 35 euro per enkele reis (70 euro retour) in Comfort 2 klasse. Comfort 1 klasse heeft een duurdere prijs met 65 euro per enkele reis.

Dienstregeling 1 september 2019 – 14 december 2019

dienstregeling amsterdam disneyland parijs

Thalys/Eurostar/IC naar Brussel en verder met de TGV

Al vanaf 3:50 uur kunt u vanaf Amsterdam naar Disney. U reist dan met de Thalys naar Brussel om daar over te stappen met de TGV. Prijzen liggen in de meeste gevallen rond de 100 euro per enkele reis (kan goedkoper als u de IC naar Brussel neemt). Het kan wel wat goedkoper waardoor je met de Thalys doorreist naar Parijs. Daar dien je dan openbaar vervoer naar Parijs Est te nemen om door te reizen naar eindbestemming Marne la Vallee/Chessy.

Treinreis naar Disneyland Paris

thalys naar disneyland parijs marne la vallee

Metro van Prijs naar Disneyland

metro van parijs naar disneyland parijs

Nog andere mogelijkheden om naar Disneyland met de trein te gaan?

Een derde alternatief is om te kiezen voor een treinreis met de Thalys naar Lille. Daar stap je dan over op de TGV naar Disneyland station Marne La Vallee. Deze reis met de trein kan al vanaf 49 euro per enkele reis. De genoemde prijzen zijn vanafprijzen en dat zijn de minst flexibele tickets waardoor deze niet te annuleren of om te boeken zijn. Wilt u wel flexibel reizen dan is dat ook mogelijk en dan zullen de treintickets van zo’n 1,5 naar 3 keer duurder worden.

amsterdam lille disneyland thalys tgv

Hotels Disneyland Parijs

  • Séjours & Affaires Serris Rive Gauche (2*) scoort een 8 o.b.v. meer dan 2000 beoordelingen
  • L’Elysée Val d’Europe at Disneyland® Paris (3*) scoort een 8,6 o.b.v. meer dan 5000 beoordelingen
  • Marriott’s Village d’Ile-de-France (4*) scoort een 9,2 o.b.v. meer dan 2000 beoordelingen
  • Disneyland® Hotel (5*)

Toch met de bus naar Disneyland?

Er zijn meerdere pakketreizen die de combinatie busreis met hotel aanbieden zoals D-reizen en Peterlanghout reizen. Oad reizen biedt ook een pendel retour aan voor 85 euro.

Nieuws

  • Verkoop kerstperiode Reist u liever later dit jaar naar Disneyland Paris, bijvoorbeeld rond kerst? Op 27 augustus opent de verkoop voor reizen van 15 december tot en met 19 januari 2020.
  • Voordelen voor kinderen Naar Disneyland Paris met één of meerdere kinderen? Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en kinderen t/m 11 jaar reizen extra voordelig, al vanaf € 15 enkele reis!