Met de trein naar Disneyland Parijs

met de trein naar disneyland parijsWie wil er nou niet naar Euro Disneyland Parijs? Reizen kan op verschillende manieren zoals de bus of de auto maar ook met de trein naar Disneyland Parijs. Het voordeel van de treinreis is dat u met het hele gezin gezellig met elkaar kan zijn en genieten van het comfort. Reis rechtstreeks Met Eurostar naar Disneyland Paris. Laat de magie stralen! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten mee. U reist gemakkelijk en snel met Eurostar naar Disneyland Paris en u stapt voor de poorten uit.

Eurostar direct!

Direct zoeken

Reis met een rechtstreekse verbinding van Amsterdam naar Disneyland Parijs. In 3:45 uur bent u al bij het treinstation Marne-La-Vallee dat aan de voet van Disney ligt.

U reist al vanaf 35 euro per enkele reis (70 euro retour) in Standard klasse (tweede klasse). Comfort en Premium (eerste klasse) hebben een duurdere prijs met 55-139 euro per enkele reis. Kinderen/jongeren van 12 tot en met 25 jaar reizen voor € 30 maar dat loopt ook op naarmate de beschikbaarheid minder groot wordt. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen € 15 en deze prijs blijft langer vast staan. Jonger dan 4 is gratis en zonder stoel. Wil je toch een stoel dan kan je voor een kind reserveren voor € 15 per enkele reis.

Dienstregeling

Amsterdam – Disneyland Parijs

Disneyland Parijs trein dienstregeling thalys

Disneyland Parijs – Amsterdam

Trein Disneyland Parijs naar Amsterdam dienstregeling

Eurostar/IC naar Brussel en verder met de TGV

Je kan ook met een combinatie van andere treinen reizen. De reistijd zal daardoor wel verlengd worden naar 4,5 a 5 uur vanaf Amsterdam naar Disney. U reist dan met de Eurostar naar Brussel om daar over te stappen met de TGV. Prijzen liggen in de meeste gevallen rond de 100 euro per enkele reis (kan goedkoper als u de IC naar Brussel neemt). Het kan wel wat goedkoper waardoor je met de Eurostar doorreist naar Parijs. Daar dien je dan openbaar vervoer naar Parijs Est te nemen om door te reizen naar eindbestemming Marne la Vallee/Chessy.

Route treinreis naar Disneyland Paris

thalys naar disneyland parijs marne la vallee

Metro van Parijs naar Disneyland

metro van parijs naar disneyland parijs

Als je niet op eerder genoemde dagen of tijden kan of wilt reizen dan kan je er ook voor kiezen om met de trein naar Parijs (treinstation Paris Gare du Nord) te reizen. Dit is de standaard route. Daarvoor neem je trein B naar Chatelet Les Halles en daar vandaan Trein A naar Marne La Vallee Chessy (Disneyland). Je kan ook Trein D nemen naar Paris Gare de Lyon om ook met trein A verder te reizen naar Disney.

Nog andere mogelijkheden om naar Disneyland met de trein te gaan?

Een derde alternatief is om te kiezen voor een treinreis met de Eurostar naar Lille. Daar stap je dan over op de TGV naar Disneyland station Marne La Vallee. Deze reis met de trein kan al vanaf 49 euro per enkele reis. De genoemde prijzen zijn prijzen vanaf en dat zijn de minst flexibele tickets waardoor deze niet te annuleren of om te boeken zijn. Wilt u wel flexibel reizen dan is dat ook mogelijk en dan zullen de treintickets van zo’n 1,5 naar 3 keer duurder worden.

amsterdam lille disneyland thalys tgv

Hotels Disneyland Parijs

  • Séjours & Affaires Serris Rive Gauche (3*) scoort een 7,1 o.b.v. meer dan 2000 beoordelingen
  • L’Elysée Val d’Europe at Disneyland® Paris (4*) scoort een 9,0 o.b.v. meer dan 4200 beoordelingen
  • Marriott’s Village d’Ile-de-France (4*) scoort een 8,9 o.b.v. meer dan 1800 beoordelingen

Toch met de bus naar Disneyland?

Er zijn meerdere pakketreizen die de combinatie busreis met hotel aanbieden zoals D-reizen en Peterlanghout reizen. Oad reizen biedt ook een pendel retour aan voor 85 euro.

Nieuws

  • Verkoop kerstperiode Reist u liever later dit jaar naar Disneyland Paris, bijvoorbeeld rond kerst? Op 27 augustus opent de verkoop voor reizen van 15 december tot en met 19 januari.
  • Voordelen voor kinderen Naar Disneyland Paris met één of meerdere kinderen? Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en kinderen t/m 11 jaar reizen extra voordelig, al vanaf € 15 enkele reis!
Scroll naar boven