Trein naar Engeland

U kunt ook met de trein naar Engeland. De reis gaat dan met de Eurostar via een tunnel naar Engeland. Dit is tevens een de autotrein naar Engeland. De autotrein zal de overtocht naar Engeland maken vanaf Frankrijk. De overtocht is een populaire manier om gemakkelijk met uw auto in Groot-Brittannië te komen. Als u met de trein naar Engeland met auto gaat dan kunt u eenvoudig vele plekken bezichtigen die met openbaar vervoer moeilijk te bereiken zijn. U zal dan ook veel de trein en bus gebruiken wat veel tijd zal kosten. Daarom is het een aanrader om de treinreis vanuit Nederland naar Engeland te maken en uw auto mee te nemen. Goedkoop naar Engeland kan ook nog. Al vanaf 55 euro per enkele reis (retour 94 euro) kunt u naar Londen reizen. Er rijden 4 rechtstreekse treinen van Eurostar vanaf Amsterdam naar Londen met tussenstops in Rotterdam en Brussel.

Als u met de auto via de Eurotunnel wilt reizen dan kan dat al vanaf 32 euro per enkele reis. Dat is vanaf Calais naar Folkestone en wordt uitgevoerd door Le Shuttle.

Meer info Trein naar Londen

Nieuws:

  • Vanaf 26 oktober brengt Eurostar u rechtstreeks van Amsterdam en Rotterdam naar de Engelse hoofdstad. Voor u het weet, bent u in Londen.
  • 22 oktober: Londen al gezien? Reis dan een stukje door naar de regio Kent! Bezoek de middeleeuwse stad Canterbury of het Kasteel van Dover. Deze regio heeft zoveel te bieden.
  • 9 augustus: door een grote stroomstoring lag het treinverkeer een aantal uur plat. Hierdoor reden er geen treinen. Er zijn hierdoor veel vertragingen opgelopen waarvan ook een groot deel is geannuleerd.

Overige info

Huizenruil

Engeland vakantieland is altijd op zoek naar de beste kortingen en aanbiedingen om je vakantie nog betaalbaarder en dus leuker te maken. Op de bezienswaardigheden pagina laten we je zien hoe je veel geld kunt besparen met de Great British Heritage Pass. Met deze kortingspas kun je gratis meer dan 500 Engelse kastelen, landhuizen, tuinen, historische plaatsen (zoals Stonehenge) en koninklijke paleizen bezoeken. Deze kortingspas is alleen maar beschikbaar voor toeristen die niet in het verenigd koninkrijk wonen.

De pas is beschikbaar in een aantal verschillende varianten zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw vakantieplannen past: 4 dagen, 7 dagen, 15 dagen of 30 dagen geldig en in de vorm van een volwassenenpas of een familiepas.

Auto huren in Engeland

Net als in Nederland zijn er enorm veel verschillende aanbieders van autoverhuur. En de prijzen verschillen ook enorm – door de goedkoopste autoverhuur te vinden kun je erg veel vakantie geld besparen – voor een week autoverhuur kan het in de honderden ponden lopen.

De goedkoopste autoverhuur aanbieder is Easycar, onderdeel van de Easyjet groep. Veel mensen denken dat Easycar alleen auto’s verhuren vanaf de luchthavens en alleen als je een vlucht via Easyjet boekt maar gelukkig is het tegenovergestelde waar! Als je een auto huurt via Easycar kun je hem oppikken of afzetten op 250 verschillende locaties, dus keuze genoeg!

De prijzen beginnen rond de 20 euro per dag voor een kleinere auto zoals een Ford Ka en lopen op tot meer dan 165 euro per dag voor een Mercedes E class. Easycar verhuren zelfs een Porsche of Range Rover maar helaas is deze service alleen maar beschikbaar voor personen die in Groot Brittannië wonen.

De prijzen zijn hetzelfde op de easycar.com en .nl website, dus je kunt net zo goed de .nl versie gebruiken, lekker makkelijk in het Nederlands.

Scroll naar boven