Ontdek meer van Europa

Van paleis tot kasteel

In Europa vindt u de mooiste paleizen en kastelen in zowel grote als kleine steden. Wij hebben onze favorieten voor u op een rij gezet! Zo ontdekt u eens een andere kant van Europa.

Versailles in ParijsVersailles in Parijs

Betreed het kasteel van Versailles via de goudkleurige toegangspoorten en ontdek de rijke geschiedenis van het gebouw en haar voormalige bewoners: Lodewijk XIV en Marie-Antoinette. Versailles bereikt u eenvoudig met de trein vanaf Parijs.

Buiten de gebaande paden

Grote Europese steden, toeristische trekpleisters, beroemde musea. Ga eens buiten de gebaande paden en er zal een wereld voor u opengaan. In de grote hoofdsteden of juist op bestemmingen waar u minder snel aan denkt. Ontdek het onontdekte Europa.

Residenz Paleis in München

Het Residenz Paleis werd in 1385 gebouwd en is sindsdien door elke nieuwe bewoner uitgebreid, waardoor u verschillende bouwstijlen tegenkomt. Bewonder de balzalen, galerijen, staatskamers en tuinen en ontdek de enorme geschiedenis.

Schönbrunn in WenenSchönbrunn in Wenen

Het Paleis Schönbrunn dankt haar naam aan de zoon van keizer Matthias die een mooie bron ontdekte en zei ‘So ein schöner Brunnen’. Van de 1441 kamers zijn er 40 te bezichtigen, waaronder die van prinses Elisabeth, ook bekend als Sissi.

 

*Vanafprijs enkele reis, 2e klas vanaf elk station in Nederland. De vanafprijs voor bestemming Lille is 2e klas vanaf station Amsterdam Centraal. Prijs indien beschikbaar, op=op. Bekijk alle voorwaarden op de website.

Zie treinkaartjes: treintickets

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.