Het is dierendag! Kent u deze uitjes al?

dierendag

Sea Life London Aquarium
Maak een ontdekkingsreis naar de dieptes in Sea Life London Aquarium. Extra bijzonder is de ‘Frozen Planet’ expositie die u meeneemt in de voetstappen van de makers van de gelijknamige BBC serie.

Antwerpen ZOO
Al 160 jaar is dit de trots van België en van 3 december t/m 15 januari extra bijzonder dankzij het China Light ZOO. Een betoverend lichtspektakel voor een onvergetelijke avond tussen honderden lichtobjecten.

Parc Zoolique de Lille
In de stadstuin van Lille in Frankrijk bevindt zich een kleine dierentuin met 300 dieren die u gratis kunt bezoeken. Ontdek de kleurrijke, tropische dieren in ‘la maison tropicale’ of de Afrikaanse soorten in ‘la plaine africaine’.

Sea Life Oberhausen
Loop door de onderwatertunnel en laat u verbazen door meer dan 20.000 zeebewoners. Het absolute hoogtepunt is het tropisch oceaanaquarium waar u kennis maakt met de mooiste en vreemdste onderwaterwezens.

*Vanafprijs voor een 2e klas-treinticket, enkele reis, op basis van beschikbaarheid, op=op. Vanafprijzen zijn exclusief eventuele entreebewijzen voor de dierentuinen. Bekijk alle voorwaarden op de website.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.