Wie houdt er niet van een stedentrip?

Of u nu het Jacques Brel type bent of u meer houdt van Edith Piaf: Brussel en Parijs zijn beide romantische steden. Geniet van heerlijk eten en drinken, cultuur en entertainment. Boek nu een voordelige NajaarSpecial.

reizen met de trein naar brussel of parijs

Brussel blijft u verbazen
Ooit bij Toucan Sur Mer de geschroeide zalm gegeten? Of vega-hotspot Ami bezocht? Op het culturele menu hoort in ieder geval het Théâtre de la Toison d’Or: elke maand een diner met (Engelstalige) voorstelling. Reis al vanaf € 29* naar Brussel.

Op Parijs wordt u verliefd

Neem uw geliefde mee voor een bezoekje aan Le Rocketship: winkel annex café waar u notitieboekjes, kussens en manden koopt. Liever live muziek? Ga naar festival Pitchfork in Parc de la Villette. U bent al in Parijs vanaf € 35*.

U kunt alle kanten op

En als het niet België of Frankrijk wordt, kijk dan eens naar Londen. Wordt het geen tijd om eens flatbread te gaan eten bij Jamie Oliver? Of ga een heel andere kant op en stort u in het nachtleven van Düsseldorf of Berlijn.

Trein? Check. Hotel?
Met de trein komt u ontspannen aan op de plaats van bestemming. En dan wilt u natuurlijk ook een fantastische overnachting. Onze combinatie Trein & Hotel biedt u het beste van beide in Berlijn, Parijs, Londen en Antwerpen.

* Vanafprijs 2e klas-tickets, enkele reis, beperkte beschikbaarheid. Op=op.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.