Welke stad het ook wordt: viel Spaß!

Ook al ligt de ene stad in het oosten en de andere in het westen van Duitsland, Berlijn en Düsseldorf zijn allebei geliefde bestemmingen. En dat is niet verwonderlijk. Beide hebben een bruisende binnenstad en daaromheen populaire wijken. Dus of u nu houdt van eten, exposities of clubs: boek nu een voordelige NajaarSpecial naar Duitsland.

trein naar berlijn of dusseldorf

Berlijn: altijd nieuw

Type Hype is een fijne concept store: met heerlijke koffie, taart en andere producten, alles in het teken van typografie. Of pak de vlooienmarkt in Mauerpark en doe de Bearpit Karaoke. Vanaf € 39* bent u al in Berlijn.

Düsseldorf is hot
Ontbijt met muesli en fruit bij Oma Erika, eet ’s avonds een biologische curry bij Sattgrün. Bezoek kunstenaarsateliers in Raketenstation Hombroich of ga even langs bij Seifenhorst in Unterbilk. Boek een treinticket al vanaf € 19*.

Citytrip in de herfst
Maar ook als je niet naar onze oosterburen toegaat, is er keus genoeg. In het late herfstlicht zijn Antwerpen, Brussel en Parijs natuurlijk lieflijke bestemmingen. En zelfs in Londen kan het najaar nog onverwacht zacht zijn.

Wonderbaarlijk Parijs

En als het tóch Parijs wordt, dan brengen we u daar graag extra voordelig naar toe. Wist u dat een enkele reis niet meer hoeft te kosten dan € 35*? Boek nu een NajaarSpecial en profiteer van die verrassend lage prijs.

Niet alleen de trein, maar ook het hotel

Al zeggen we het zelf: de trein is ideaal voor een stedentrip. En voor uw overnachting kunt u terecht bij onze partners in Berlijn, Parijs, Londen en Antwerpen. Kortom, wat dacht u van de combinatie Trein & Hotel?

* Vanafprijs 2e klas-ticket, enkele reis, beperkte beschikbaarheid. Op=op.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.