Parijs, iets om naar uit te kijken

Was u van plan om dit najaar naar Parijs te gaan? Twijfel niet langer, want u kunt nu al de allervoordeligste tickets boeken naar Parijs. Daarmee reist u dit najaar rechtstreeks en comfortabel. Als vroegboeker heeft u meteen iets om naar uit te kijken. Er zijn elke dag nieuwe € 29* tickets beschikbaar.

parijs-genieten-met-de-trein-en-hotel

Sfeervol genieten in Parijs

In het najaar geniet u in Parijs van een prachtige herfstwandeling langs de Seine, kunt u in december kerstshoppen of luidt u op een spetterende manier het nieuwe jaar in.

Trein + Hotel arrangement

Weet u al waar u gaat overnachten in Parijs? Wij hebben de beste deals voor Trein & Hotel voor u verzameld. De hotels zijn dichtbij het station of gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

De Jong Intra

Kras

Ontdek onze topbestemmingen

Een korte stedentrip of juist langer op vakantie? De trein is dé ideale manier om snel en comfortabel de mooiste steden van Europa te bereiken. U komt in hartje stad aan en kunt gelijk op ontdekking uit.

* Vanafprijs op basis van 2e klas-ticket, enkele reis, met vertrek van Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal. Beperkte beschikbaarheid. Op=op.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*