Londen bruist!

4 tips voor een spectaculaire trip naar Londen!

Bent u in de stemming om dit jaar de zomer muzikaal of cultureel af te sluiten? Dan zit u in augustus en september in Londen helemaal goed! En met de trein reist u vanaf elk station in Nederland comfortabel naar Londen vanaf € 59* enkele reis.

Openluchtbioscoop
Neem een picknickmand mee en kijk een film onder de sterren in de prachtige achtertuin van Somerset´s House. Van 4 t/m 17 augustus opent Londen haar mooiste openluchtbioscoop.

openluchtbioscoop-en-noting-hill-carnival-londen

Notting Hill Carnival
Altijd al eens een carnaval mee willen maken maar nog geen kans gezien om naar Brazilië af te reizen? Geniet dan in Londen van het grootste straatfeest van het land op 28 en 29 augustus.

Ontdek klassiek Londen
Ervaar tot 10 september het klassieke muziekfestival op de mooiste locaties in Londen. Met een aanbod van klassieke favorieten tot familieconcerten biedt de BBC Proms iets voor iedereen.

ontdek-klassiek-londen-en-design-festival

Design Festival
Bekijk van 17 t/m 25 september het werk van designers, architecten en artiesten. Meer dan 400 installaties, evenementen en tentoonstellingen op vele unieke plekken in Londen.

Trein + Hotel arrangementen

Weet u al waar u gaat overnachten in Londen? Wij hebben de beste deals voor Trein & Hotel voor u verzameld.

Trein + Hotel

*Vanafprijs op basis van enkele reis met Intercity Brussel en Eurostar, 2e klas, vanaf elk station in Nederland. Tickets op basis van beschikbaarheid.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*