12 februari start zomerverkoop

Op 12 februari 2015 begint de start van de zomerverkoop. Goed nieuws voor alle zonliefhebbers, de Thalys gaat vanaf 27 juni naar de zon! De laatste treinen zullen op 29 augustus zijn. In deze periode is er de mogelijkheid om met de Thalys te reizen naar het zuiden van Frankrijk met als eindstation Marseille. 

route amsterdam schiphol rotterdam valence avignon marseille

Waar wordt er gestopt onderweg?

De Thalys vertrekt iedere zaterdag vanaf Amsterdam Centraal Station. Het vertrek is om 7:20 waar het via Schiphol (7:36) en Rotterdam (8:03) richting het zuiden van Frankrijk. Eenmaal in Frankrijk aangekomen zal er pas voor het eerst gestopt worden in Valence. Dat betekent dus dat de trein op volle snelheid rijdt. Met tussenstops in Avignon en Aix-en-Provence zal het om 14:24 arriveren in Marseille.

De terugweg vanaf Marseille zal vanaf 4 juli tot en met 29 augustus zijn. Het vertrek is om 16:11 en zal in Amsterdam om 23:20 arriveren.

Wat kost een ritje naar Marseille?

Een enkele reis is er al vanaf 49 euro. Dit is in de Comfort 2 klasse in het No-Flex tarief. Dit houdt onder andere in dat het ticket niet omgeruild of terug betaald wordt. Reizen met de trein naar Marseille in de Comfort 1 klasse kan vanaf 99 euro. Dit ticket val in het Semi-Flex tarief waardoor het ticket 1 maal kan worden om geboekt en tot een terugbetaling van 50%. Het voordeel van Comfort 1 is onder andere de comfortabelere stoelen, meer ruimte en gratis WIFI.

zomerverkoop thalys amsterdam naar marseille

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*