Ook een lentegevoel? Ga mee op citytrip!

Waar valt u voor: het culturele aanbod, het bruisende uitgaansleven of die gezellige boetiekjes? Het mooie is dat Europa zoveel prachtige steden kent waar veel valt te doen en te beleven, dat iedereen aan z’n trekken komt. Naar welke stad gaat uw trein?

citytrip-europa

Familie promo naar Antwerpen en Brussel

Wilt u in april of mei iets leuks gaan doen met uw kinderen? Verras ze met de Zoo van Antwerpen of het Kindermuseum in Brussel. Deze maand boekt u Thalys voor uzelf én uw kind samen voor slechts € 30* enkele reis!

Nu 15% korting op uw Interrail-pas

Als u deze zomer Europa wilt ontdekken, is Interrail een aanrader. Met de trein reist u gemakkelijk door 30 landen. En als u snel bent, reist u ook heel voordelig. Boekt u voor 1 april? Dan profiteert u van 15% korting!

Doordeweeks voordelig naar België

Met de Midweekpromo boekt u een enkele reis 2e klas vanaf elk station in Nederland naar elk Belgisch station vanaf € 19*. U kunt reizen van maandag t/m donderdag na 09.00 uur. Zo heeft u alle tijd voor een stadswandeling in bijvoorbeeld Brussel of Gent!

Museumnacht in Duitsland

’s Nachts slapen? Dat is in Duitsland tijdens de ‘Lange Nacht der Museen’ zonde van uw tijd! In diverse plaatsen openen musea en andere culturele instellingen gratis hun deuren. U reist er heen met Intercity Berlijn of ICE International. Dat wordt nachtbraken!

Start van de Tour de France

Op 1 juli 2017 start de Tour de France in Düsseldorf, met de Grand Depart. Dé kans om uw favorieten aan te moedigen. Met ICE International reist u er vanaf Amsterdam in slechts 2 uur en een kwartier heen. Dat is heel wat sneller dan wat de renners voor de boeg hebben!

Werkzaamheden Intercity Brussel tussen Amsterdam-Brussel

Komende periode vinden er werkzaamheden op het traject Amsterdam – Antwerpen/Brussel plaats. Intercity Brussel rijdt 1 en 2 april en het paasweekend (15, 16 en 17 april) niet tussen Amsterdam CS en Roosendaal. 8 en 9 april rijdt Intercity Brussel niet tussen Amsterdam CS en Antwerpen. Wilt u weten wat dit exact voor uw internationale reis betekent? Check dan uw reis vanaf 10 dagen voor vertrek in de reisplanner op NSInternational.nl, de NS International app of de Reisplanner Xtra app. Uw gekochte ticket geldt ook in de binnenlandse treinen op dit traject.

* Vanafprijs Familie promo op basis van 2e klas en beperkte beschikbaarheid, enkele reis met vertrek vanaf stations Amsterdam Centraal, Schiphol Airport of Rotterdam Centraal.

* Vanafprijs Midweekpromo is op basis van een enkele reis, 2e klas, doordeweeks, van elk station in Nederland naar elk station in België.

Check alle voorwaarden op NSInternational.nl

Scroll naar boven