Nieuwe campagne voor de Thalys

Thalys wil met hun merk een nieuwe identiteit aanboren die gaat voor de moderne reiziger die nieuwsgierig is.

Het doel van deze campagne is om vernieuwend te blijven en met de tijd mee te gaan. Het merk moet worden gemoderniseerd en verstevigd worden en de identiteit een meer brutale uitstraling geven. Steeds meer reizigers zijn op zoek naar nieuwe Europese bestemmingen die ze willen ontdekken. Ze zijn nieuwsgierig wat de steden te bieden hebben en willen daar met de Thalys arriveren. De slogan van de organisatie blijft hetzelfde: ‘Van harte welkom’. Voor verschillende bestemmingen zal een andere rol gespeeld worden bij de marketinguitingen.

De doelgroep wordt aangesproken als ‘Stedentripper’. Dit is namelijk de reiziger die iets nieuws wil bezoeken en ervaren en modern is.

Corporate Communication manager van Thalys, Patricia Baars, zegt het volgende: “Thalys heeft bestemmingen in het DNA zitten. We willen reizigers inspireren de steden binnen ons netwerk te bezoeken. Dat doen we al met content op onze website en nu maken we die met onze vernieuwde merkidentiteit ook naar buiten meer zichtbaar. Met deze nieuwe campagne voor Thalys appelleren we aan de moderne ‘stedentripper’, die graag nieuwe ervaringen
opdoet en cultuur en fashion wil opsnuiven in Europese steden.”

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.