Gratis wandelingen van NS International

De NS International biedt nu wandelingen aan voor de mooiste steden van Frankrijk, Duitsland en België. Niet veel tijd maar toch op een rustige manier langs de meest interessantste plekken van de stad verkennen? Dan zijn deze wandelingen de ideale oplossing om te genieten van je vakantiebestemming. De wandeling die u maakt kan natuurlijk ook makkelijk opgesplitst worden in meerdere dagen.

België

Een van de meest makkelijke en snelle manieren om er even tussen uit te gaan voor het weekend is de bestemming België. Antwerpen is gemakkelijk met de Thalys of met de Intercity te bereiken. Bezoek de Noordertuin om even te relaxen of zigzag lekker door de knusse romantische straatjes van het centrum. Er zijn 2 verschillende wandelingen beschikbaar:

Download:

Antwerpen wandeling 1
Antwerpen wandeling 2

De hoofdstad van België is Brussel. Deze stad is net zoals Antwerpen gemakkelijk met de Thalys (onder 2 uur) en de Intercity (ongeveer 3,5 uur) te bezoeken. Bekijk hoe Manneken Pis er bij staat of het Atomium. Download de wandeling van Brussel:

Brussel wandeling

Een van de minder populaire maar toch zeker niet minder mooie stad in België is Gent. Om in Gent te komen met de trein is een overstap noodzakelijk. Deze historische stad moet u gewoon gezien hebben met het Patershol, Begijnhoven en vele evenementen in het jaar. Download de wandeling van Gent:

Gent wandeling

De laatste wandeling is in de stad Brugge. Nog iets westelijker als Gent ligt de stad vlak bij de kust. Brugge wordt ook wel het romantische Parijs of Venetië van België genoemd. Gezellige binnenstad met vele restaurantjes en terrasjes. Wandeling door Brugge:

Brugge wandeling

Duitsland

Keulen is een bijzondere stad in het westen van Duitsland. De Dom in deze stad is fenomenaal. Vele gebouwen worden afgewisseld met modern en historisch. Er zijn standaard 7 reisverbindingen met de trein naar Keulen. Om de stad te verkennen is er een mooie wandelroute opgezet. Deze is hier te downloaden:

Keulen wandeling

Niet ver van Keulen en nog dichter bij de grens van Nederland ligt Düsseldorf. Bezoek deze stad om de prachtige architectuur te zien en shop in de vele winkels. Ook populair om naar een kerstmarkt in de winter te gaan. Voor een ideale wandeling kan je de volgende route downloaden:

Düsseldorf wanderling

Frankrijk

De meest populaire en romantische stad in Frankrijk is Parijs. Met de hoge snelheidstrein zit je in een paar uur tijd in deze hoofdstad. Door de vele activiteiten en bezienswaardigheden is het makkelijk om een goede route te hebben zodat je niets mist. Je wilt natuurlijk niet thuiskomen zonder dat je de Eiffeltoren van dichtbij heb gezien of Sacre Coeur vergeten bent te bezoeken. Kijk voor de wandeling op deze pagina:

Parijs wandeling

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.