Sneller internet Thalys 2015

sneller internet thalys treinVanaf eind 2015 kunnen de reizigers van Thalys op alle trajecten sneller internet krijgen. Dat is althans de intentie waarvoor het bedrijf Icomera voor moet gaan zorgen. Zij hebben namelijk de openbare aanbesteding gewonnen om de wifi service uit te breiden.

Op deze manier wordt de Thalys weer gebruiksvriendelijker en komt het tegemoet aan de hoge eisen van de reiziger. Dit is ook nodig om de dienstverlening continue op te schroeven. Daarmee blijft het ook innoverend en denkt het met de klant mee.

Hoe krijgt Icomera de snelheid omhoog? Op basis van de SureWAN technologie.

icomera internet

Wi-Fi van de volgende generatie

De nieuwe CEO van Thalys, Agnès Ogier, zegt hierover het volgende:”De Wi-Fi in onze treinen is al bijna tien jaar zeer populair bij de reizigers en wordt nauwgezet gevolgd door onze concurrenten en partners. Het is in zekere zin een belangrijk kenmerk geworden van Thalys, net zoals de kwaliteit van onze catering en ons warm onthaal. In 2015 gaan we nog een stap verder. Klanten maken in hoge mate gebruik van mobiel internet en verwachten van ons innovatieve dienstverlening. De uitdaging voor Thalys is om ook morgen de norm te blijven bepalen en zoveel mogelijk reizigers daarvan te laten genieten”.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws