NajaarSpecial: ontdek een Europese stad

Het najaar is ideaal voor een stedentrip in Europa. Boek nu voordelig een NajaarSpecial, bijvoorbeeld naar trendy Berlijn. Maar ook in andere steden valt meer dan genoeg te beleven voor elke smaak: Antwerpen, Brussel, Düsseldorf, Londen of Parijs. En vergeet niet: ook Disneyland Parijs is in de buurt.

NajaarSpecial-ns-treinreizen

In trendy Berlijn gebeurt het
Concept stores, een café dat ’s avonds verandert in een technoclub, het grootste fotofestival van Duitsland: Berlijn is happening. U bent er al vanaf € 39*. Of dichter bij huis: ook Düsseldorf is nu helemaal hot.

Belgische stad met karakter
Festivals van bier tot fashion en film, straten vol artist graffiti à la Banksy, nachtelijke performances en het grootste wijnfestival van België: Antwerpen heeft temperament. Boek nu een weekendretour voor € 41*.

Londen of toch Parijs?
Wordt het Londen en Shoreditch, de hippe shopping mall van gestapelde containers? Of Parijs: een herfstwandeling over een oude-spoorlijn-nu-prachtig-park en dineren in een huiskamer bij Derrière?

In Disneyland Parijs zijn sprookjes écht
Hier ontmoeten kinderen al hun favorieten live: Alice, Sneeuwwitje, Dumbo, Pinocchio, Peter Pan… En vergeet ook het speciale Prinsessenpaviljoen niet. Tijdelijk reist u al vanaf € 39* naar Disneyland Parijs.

Hotel erbij doen? Check de beste deals
Snel en comfortabel naar hartje stad: de trein is de slimme keus. Voor overnachtingen heeft ns international partners in Berlijn, Parijs, Londen en Antwerpen. Ontdek de beste deals voor een perfecte combinatie van Trein & Hotel.

*Vanafprijs 2e klas-ticket, enkele reis, beperkte beschikbaarheid. Op=op. Weekendretour Amsterdam – Antwerpen: reizen met Intercity Brussel van vrijdag t/m zondag.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws