Een onvergetelijke muzikale ervaring

Muziek overbrugt alle nationaliteiten en talen. In Europa zijn er talloze prachtige steden met een muzikale geschiedenis. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Bovendien is de trein de ideale manier om deze steden te ontdekken!

1. Muzikale cultuur in Parijs
Ontdek het Musée de la Musique in Parijs! Vroegboekers reizen extra voordelig. Dus twijfel dan niet langer, want u reist nu tijdelijk al vanaf € 29* naar deze romantische stad.

2. Jacques Brel in Brussel
Jacques Brel’s aanwezigheid is nog steeds te voelen in Brussel. Een echte aanrader is de ‘J’aime l’accent bruxellois’ audiotour: een wandeling met audiogids door de straten van Brussel in de voetsporen van Jacques Brel.

brussel en wenen stedentrip

3. Voel de muziek in Wenen
Wenen en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit komt mede door haar wereldberoemde inwoners in het verleden, zoals Mozart en Beethoven. En niet te vergeten klassieke muziek, opera en de Weense wals.

4. Herleef Wagner in Leipzig
Richard Wagner werd in 1813 geboren in Leipzig en heeft de stad gemaakt tot de muziekstad die het nu is. Ook andere grote musici zoals Bach, Mendelssohn en Grieg lieten hun sporen na in Leipzig.

leipzig en luxemburg treinreis

5. Swingen in Luxemburg
Luxemburg slaapt nooit. Hier kunt u bewegen op het geluid van house, elektronische of live muziek in de beste clubs! Tip: bezoek ook het prachtige Philharmonie concertgebouw.

 

*Vanafprijzen vanaf Amsterdam Centraal op basis van een enkele reis, 2e klas. Bekijk alle voorwaarden op NSInternational.nl. Beperkte beschikbaarheid, op=op.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*