Trein naar Tsjechië

U kunt ook met de trein naar Tsjechië reizen. Dit kan zelfs op een eenvoudig manier met alle gemakken. U dient echter wel een keer over te stappen. Dit kan door met de City Night Line reizen naar München en dan verder met de EC. Een andere optie is om naar Oberhausen Hbf te reizen en daar op City Night Line naar Praag te stappen.

Prijzen zijn er al vanaf 48 euro met de trein naar praag en geldt voor de tweede en laatste optie van hierboven. Voor de nachttrein krijgt u een zitplaats die u kunt verstellen. Voor 20 euro meer krijgt u een ligplaats en 110 euro meer een bedplaats. De trein Praag vanuit Nederland is een goede optie die niet van vliegen houdt en toch veel gemak wilt hebben.

Praag is een prachtige stad met een levendig centrum met cultuur. Het mooie is dat je soms een tafel moet delen in bijvoorbeeld een pub maar dit is dan ook een hele mooie manier om in Tsjechië de lokale mensen te ontmoeten onder het genot van een heerlijk biertje of wijntje. De hoofdstad is een veilige stad maar men moet zich er bewust van zijn dat hier ook oplichters actief zijn. Let daarbij ook op de taxichauffeurs die een nachttarief kunnen hanteren midden op de dag.

Share Button