Trein naar Dusseldorf

met de trein naar dusseldorf met iceReistijden

Als u met de trein naar Düsseldorf wilt kan dit met de ICE. Deze vertrekken 7 keer per dag. Trein Amsterdam Dusseldorf: het kan gewoon zonder dat je hoeft over te stappen. Vanaf Amsterdam zit je zo in de stad. Het duurt slechts 2 uur en 12 minuten. U kunt ook vanaf Utrecht en Arnhem een direct verbinding hebben. Vanaf Utrecht duurt het 1 uur en 44 minuten om er te komen. Woont u in de omgeving van Den Haag of Rotterdam dan dient u eerst naar 1 van eerder genoemde steden te reizen.

Zie Tijden en Prijzen

Prijzen met de Trein naar Dusseldorf

U kunt al vanaf 19 euro naar Dusseldorf reizen. Dit is echter wel een enkeltje dus voor een retourtje betaal je dan minimaal 38 euro. Als u eerste klas wilt reizen bent u voor een enkeltje 49 euro kwijt. U heeft dan echter wel meer luxueuze stoelen die verstelbaar zijn. U dient wel op tijd te boeken want de goedkopere tickets raken op. De tickets die zo goedkoop zijn kunnen niet geannuleerd worden of om te boeken.

Route trein Dusseldorf

De ICE rijdt vanaf Amsterdam via Utrecht, Arnhem, Oberhausen, Duisburg naar Dusseldorf. Mocht u verder reizen dan kunt u ook naar Keulen.
met de trein naar dusseldorf vanaf amsterdam

Trein naar Düsseldorf Kerstmarkt

Ieder jaar is het weer feest in de stad. Een prachtige kerstmarkt in de stad. En niet alleen de markt is versierd maar ook vele hotels wat de moeite waard is om te bezichtigen. De markten waar u kunt kijken zijn de traditionele markt Platz en Heinrich Heine Platz.

Zie Tijden en Prijzen

Trein naar Dusseldorf Airport

U kunt met de trein Düsseldorf Airport bereiken door te reizen met de ICE. U dient echter wel over te stappen op het centraal station van Dusseldorf om vervolgens de trein naar Dusseldorf Weeze te nemen. Deze rijden zo’n 3 keer per uur en het zal zo’n 12 minuten duren voordat u aankomt op het vliegveld van Dusseldorf.

Parkeren Dusseldorf Airport

Als u met de auto reist wilt u natuurlijk bij Düsseldorf Airport parkeren. Bij de luchthaven Dusseldorf kunt u kort en lang parkeren. Als u lang wilt parkeren dan kunt u het best kiezen voor de parkeerterreinen P4, P5 of P6. Wilt u heel goedkoop parkeren dan kunt u het best met de auto staan bij P23, P24 of P25.

De kosten lopen van een dag van 23 euro of voor een hele week op de goedkope parkeerplaatsen voor 40 euro.

Share Button