Uw stedentrip begint met de VoorjaarSpecials

Heerlijk genieten van de culturele bezienswaardigheden die Europa u te bieden heeft? Stap in en binnen no time staat u in een museum voor één van uw favoriete werken. Of ga naar buiten, ontdek talloze binnensteden te voet in ‘t zonnetje.

Een stad waarin cultuur hand-in-hand gaat met ontspanning is Parijs. Wandelen langs de Seine, Basilique du Sacré Coeur of een bezoek aan het Louvre. Op naar de stad van de liefde en cultuur! Mét uw Thalys-ticket, want daarmee krijgt u in veel musea ook nog eens korting.

culturele bestemmingen

#1 Brussel

Bewonder werken van moderne kunstenaars in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Even langs Manneken Pis en het Atomium. De schitterende stadsparken, het Paleis, de prachtige middeleeuwse pleinen. Oude stadsarchitectuur en moderne eye-catchers. Brussel bloeit als nooit tevoren. Cultuur met een hoofdletter B.

#2 Londen

Londen en cultuur? Do we need to say more? Wandelen langs de rivier de Thames. Geniet van de typische rode dubbeldekkers die het straatbeeld van de stad bepalen. Shoppen in Oxford Street. Bezichtig historische bouwwerken als Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral en Oxford Circus. Big Ben, Tate Modern… te veel om op te noemen.

#3 Keulen

Zeg je Keulen, dan zeg je de Dom: De fantastische gotische kathedraal. Maar ook wandelen langs de Rijn. Genieten van het uitzicht vanaf het panoramadek van de 103 meter hoge KölnTriangle-toren. Het moderne museum Ludwig of het historische Römisch-Germanisches museum. Prachtige stadsparken en heerlijk eten. Keulen moet u ervaren.

#4 Berlijn

Berlijn is een stad die bol staat van culturele bezienswaardigheden. Bezoek de Berlijnse Muur of de Brandenburger Tor. Ook staat Berlijn bekend om zijn veelzijdigheid. Zo kunt u de verschillen tussen oud West en Oost Berlijn nog steeds zien en voelen. U zult zich gaan herkennen in het credo: Ich bin ein Berliner.

* Tickets naar België tegen actieprijs zijn te koop t/m 16 april 2017. Reizen met Intercity Brussel op basis van 2e klas, enkele reis. Vertrek vanaf elk station in Nederland naar Antwerpen. Reizen kan t/m 26 april 2017 van maandag t/m donderdag na 09:00 uur. Omboeken en annuleren niet mogelijk. Voor tickets naar andere landen geldt vanafprijs op basis van enkele reis, 2e klas. Check alle voorwaarden op NSinternational.nl

Scroll naar boven