Winter in Parijs

In de winter geniet u in Parijs van de romantische sfeer, kunt u de gezellige kerstmarkten bezoeken, schaatsen óp de Eiffeltoren en een spetterend Oud & Nieuw vieren! Deze winter reist u er al heen vanaf € 29*. Boek nu alvast uw tickets voor in december. Want hoe vroeger u boekt, hoe voordeliger het ticket. Zo wordt Parijs wel heel verleidelijk.

winter in parijs

Hoofdstad van de liefde
Parijs is natuurlijk dé stad van de liefde. Het hele jaar door prachtig verlicht, maar met Kerst wordt werkelijk alles uit de kast gehaald. Boek nu alvast 3 maanden vooruit. Er zijn elke dag nieuwe € 29* tickets beschikbaar.
Sfeervolle kerstmarkten
Tijdens de wintermaanden in Parijs niet te missen! Verspreid over de lichtstad vindt u op vele pleinen wel een kerstmarktje terug. De markten op La défense, Eiffeltoren, Champs-Elysées en Montmartre zijn de echte must do’s.
Schaatsen in Parijs? Op de Eiffeltoren!
Een unieke ervaring op de eerste verdieping van de Eiffeltoren: schaatsen op 57 meter hoogte met uitzicht over de stad. Bijzonder leuk vermaak voor tijdens de kerstvakantie.
Vier een spetterend Oud & Nieuw
Oud & Nieuw vieren in Parijs? Doen! De prachtig versierde Champs-Élysées voelt bijna als een sprookje. Gecombineerd met een groot openluchtfeest weet u niet wat u meemaakt.

* Vanafprijs op basis van 2e klas-ticket, enkele reis, met vertrek van Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal. Beperkte beschikbaarheid. Op=op.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.