Top 3 beste streetfood van Europa

Deze steden moet u proeven!

De dagen worden langer en het voorjaar komt in zicht. En wat is er dan fijner om een gezellige stedentrip in het vooruitzicht te hebben? Wij zetten een paar steden voor u op een rij die een bezoek meer dan waard zijn én bekend staan om hun streetfoods!

Proef verschillende culturen in Berlijn

streetfood in berlijn Berlijn biedt niet alleen Duitse specialiteiten, maar laat u ook gerechten uit de rest van de wereld proeven. Bezoek eens Markthalle Neun of één van de vele pop-up stores die de stad rijk is. U reist al vanaf € 39*, enkele reis!
 

 

Pita’s in Parijs

streetfood in parijs Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat verrast Parijs u met culinaire hoogstandjes! Al bekend met Arepasat Bululu in Montmartre? Zij staan bekend om hun overheerlijke pita. U reist al naar Parijs vanaf € 35*, enkele reis!

 

 

Foodmarkets in Londen

streetfood in londen Londen verrast met hippe wijken en festivals. Breng een bezoek aan de Dalston Food Market waar Londen zich van een hele andere kant laat zien. Proef het streetfood van Londen in een bijzondere sfeer. U reist al vanaf € 59*, enkele reis!

Maak een rondreis met Interrail

Uw favoriete bestemming nog niet bepaald of kunt u niet kiezen? Kijk dan eens naar onze Interrail bestemmingen, verspreid over heel Europa. Probeer ze allemaal! In de maand februari en maart ontvangt u bovendien 15% korting!

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.