Sprookjesachtige winterbestemmingen

Kijkt u al uit naar de winter? Nu de winter in aantocht is veranderen veel steden in een winter wonderland met zeeën van lichtjes, versierde etalages en knusse kerstmarkten. Reis met de trein naar deze bestemmingen en geniet volop van winterse taferelen!

Brugge
Tip voor winterliefhebbers: Het prachtige Brugge! Het voelt werkelijk magisch om in de stad te zijn en door de smalle straatjes met betoverende lichtjes, gezellige cafeetjes en geurende dennenbomen te struinen.

brugge-en-praag-met-de-trein

Praag
De kerstperiode is dé tijd van het jaar om naar Praag te reizen. Door de historische glaslantaarns, het winterse landschap en de kerstmarkten voelt het echt alsof u in een sprookje bent beland!

Bremen
De kerstmarkt van Bremen wordt gezien als de mooiste kerstmarkt van Duitsland. Geniet in de stad van de sprookjesachtige sfeer die gecombineerd wordt met de geur van glühwein en gebrande amandelen.

Luxemburg
Bezoek het Winterlichten Festival, ga een dagje schaatsen of lekker langlaufen in het winterse landschap, het is allemaal mogelijk in Luxemburg! Vergeet ook niet om de gepofte kastanjes of suikerpinda’s te proberen.

Duitse kerstmarkten
Duitsland is en blijft the place to be voor een op en top sfeervolle kerstmarkt! In bijna iedere Duitse stad is er wel één te vinden. In Berlijn en Hamburg combineert u het mooi met een weekendtrip.

Met Ski-Thalys op wintersport
Snel naar uw wintersportvakantie in de Franse Alpen. Geen gedoe met sneeuwkettingen of files. U kunt achteroverleunen met alle tijd om bij te praten, te lezen of gewoon te relaxen.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*