Ontdek Europa

Het voorjaar is begonnen: Europa staat in bloei en de zon laat zich steeds vaker zien. Een combinatie waardoor u bijna vanzelf begint met dagdromen over uw volgende stedentrip. Ga er lekker op uit! Alleen of met uw lief, een vriend, vriendin of het hele gezin. Of u nou gaat om te shoppen, de cultuur of gaat voor een culinair avontuur. Dankzij de veelzijdigheid van onze bestemmingen zit u altijd goed.

ontdek-europa-met-de-trein

Shoppen in een stad die bij u past

Of u nu houdt van kleine boetiekjes of juist van winkelstraten die gevuld zijn met de grote modehuizen: winkelen in het buitenland is een aanrader. Met de trein komt u uitgerust aan in hartje centrum en u heeft genoeg ruimte om uw aankopen mee terug te nemen.

Cultuursnuiven in het buitenland

Cultuur komt in vele soorten en maten. Voor de één is cultuursnuiven een bezoek aan een museum of concert, terwijl de ander het liefst de tradities en gebruiken van locals overneemt.

Proef onze bestemmingen

Verandering van spijs doet eten, dat is een bekend gegeven. Een perfecte kans om op culinaire ontdekkingstocht te gaan in een Europese stad. ’s Ochtends ontbijten met een croissant en koffie, lunchen op een terras in de zon en ’s avonds genieten van een lokale culinaire trots. Een stedentrip was nog nooit zo verrukkelijk.

Scroll naar boven