De mooiste parken in Europa

Kom tijdens uw stedentrip even heerlijk tot rust in de mooiste parken van Europa. Geniet samen van de eerste zonnestralen op een bankje of tijdens een picknick in het gras. Met de trein liggen de leukste steden binnen handbereik. En tijdelijk extra voordelig!

Volkspark Friedrichshain in BerlijnVolkspark-Friedrichshain

Berlijn biedt voor elk wat wils. Met het voorjaarszonnetje op uw gezicht is het heerlijk toeven aan de rivier de Spree of in Volkspark Friedrichshain. Tip: Ga in dit oudste park van Berlijn ook eens naar de openluchtbioscoop! U reist al naar Berlijn vanaf € 39*, enkele reis.

Jubelpark in BrusselJubelpark-in-Brussel

Wissel het bruisende uitgaansleven af met rust en cultuur. Struin door het Jubelpark naast de Europese wijk en breng een bezoek aan het naastgelegen Jubelparkmuseum. Brussel is tijdelijk te boeken voor slechts € 19*, enkele reis.

Jardin du Luxembourg in ParijsJardin-du-Luxembourg-in-Parijs

Pak in Jardin du Luxembourg één van de stoelen die u mag neerzetten waar u wilt. Parijs telt ruim 400 parken waarin u even neer kunt strijken tijdens een stadswandeling of voor een kopje koffie tijdens het winkelen. U reist al naar Parijs vanaf € 35* enkele reis.

Boek uw tickets nu 4 maanden vooruit

De boekingsmogelijkheden voor Thalys en Intercity Brussel zijn uitgebreid. Uw treintickets boekt u nu zelfs al vier 4 maanden vooruit. Wilt u in juni of juli naar België of Frankrijk? U kunt de voordeligste tickets nu al boeken!

De NS International app is vernieuwd!

Ga nóg beter voorbereid op pad met onze vernieuwde app. Bekijk de weersvoorspelling, tips voor hotels en restaurants en handige app suggesties voor een groot deel van onze bestemmingen. Lees meer over de app

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.