De lekkerste steden van Europa

Europa telt ontzettend veel steden waar men heerlijk kan eten. Maar welke steden zijn nou dé perfecte bestemmingen voor echte culinaire liefhebbers? Wij hebben een aantal van deze steden voor u opgezocht. Reis met de trein naar deze bestemmingen en geniet volop van deze heerlijke steden!

De lekkerste steden van Europa

Proef de smaak van Gent

Ontdek naast alle bezienswaardigheden in Gent ook de streekspecialiteiten en culinaire kant van de stad. Laat u verrassen en neem deel aan een van de vele culinaire wandelingen in Gent.

Smullen in Hamburg

Deze stad heeft zo veel meer te bieden dan alleen Duitse currywurst en is een waar walhalla voor foodies. Probeer de zoete heerlijkheden bij ‘Herr Max’ of de sublieme koffie bij ‘Elbgold’.

Hemels dineren in Lille

Bezoek één van de talloze charmante restaurants en proef de gastronomische keuken in Lille. Een echte aanrader is het Michelin restaurant La Terrasse Des Rempart!

Ontdek culinair Münster

Maak van uw bezoek aan deze stad een smakelijke belevenis. De gastronomie in Münster is heel divers, van sterrenkeukens tot gezellige cafe’s met regionale specialiteiten.

Magische kerstmarkten

Op de kerstmarkten kunt u heerlijk genieten van de lekkerste glühweinen en een grote variatie aan hapjes. Boek nu alvast uw treinticket: hoe later u boekt, hoe duurder uw ticket.

*Vanafprijzen zijn op basis van een enkele reis, 2e klas. Bekijk alle voorwaarden op NSInternational.nl. Beperkte beschikbaarheid, op = op.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.