Onze favoriete steden aan het water

reis met de trein naar lille in frankrijkMooie wateren en gezellige rivierstadjes zijn er in Europa in overvloed. Bezoek deze steden gemakkelijk met de trein en ervaar hoe het water ze tot leven brengt!

Tip: Gent tijdelijk vanaf € 19*

Naar Lille in augustus

In augustus lekker een paar dagen er tussenuit? Bezoek Lille en haar mooie rivier de Deule! Ideaal voor een leuke dag in de zomervakantie. Boek voor 11 juli extra voordelige tickets!

Totally Thames in Londen

De hele maand september viert Londen het Totally Thames festival! Dit sensationele festival vindt plaats op en langs de rivier de Theems.

De Zürichsee in Zürich

Dit gigantische meer in Zürich is absoluut niet te missen. Geniet van de mooie natuur, de kraampjes en straatartiesten langs het meer.

De Wezer in Bremen

Veel sprookjesfiguren van de gebroeders Grimm hadden hun thuis langs deze rivier. Bekend van de ‘Bremer stadsmuzikanten’.

De Leie en Schelde in Gent

In Gent komen de rivieren de Leie en de Schelde samen. De oude haven, de Graslei, wordt gezien als de mooiste straat van de stad.

Nieuw: onze app voor de Apple Watch!

Het énige wat u nodig hebt naast uw paspoort: de app van NS International. Altijd en overal op de hoogte van de laatste informatie over uw reis. De Apple Watch app helpt u bij overstappen, laat vertrek- en aankomsttijden zien en vertelt vanaf welk perron de trein vertrekt.

*Vanafprijzen op basis van een enkele reis, 2e klas. Bekijk alle voorwaarden op NSInternational.nl

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.