De allermooiste filmlocaties

5 bestemmingen voor op de bucketlist!

Heeft u altijd al willen zien waar uw favoriete film is opgenomen? Verken dan de mooiste filmlocaties in Europa. Wij hebben alvast een aantal bestemmingen voor u op een rijtje gezet die u vast herkent uit bekende films. Wanneer boekt u uw stedentrip?

Mission: Impossible in Praag
Deze film was de échte doorbraak van Tom Cruise. Met scenes op o.a. de Karelsbrug en het Wenceslasplein. Ook in het vierde deel van deze film keert de crew terug naar Praag.

praag en brugge met de trein

Colin Farrell in Brugge
Bent u een fan van de film ‘In Bruges’? U reist tijdelijk doordeweeks extra voordelig naar België. Reis van elk station in Nederland naar elk station in België vanaf € 19*.

The Sound of Music
Ontdek de prachtige Oostenrijkse stad Salzburg en doe mee aan ‘The Sound of Music’-tour. Deze brengt u langs de mooiste filmlocaties zoals Leopoldskron Palace of de Mirabell Gardens.

treinreis naar Salzburg en londen

Perron 9 ¾ in Londen
Bekijk Londen eens door een klein, rond brilletje. Een echte aanrader voor Harry Potter fans! Durft u de uitdaging aan om dwars door de muur van perron 9 ¾ te lopen op het King’s Cross station?

Prachtig Parijs als decor
Parijs is onovertroffen fotogeniek en daardoor dé perfecte locatie voor films. Er zijn dan ook talloze films waarin de stad een hoofd- of bijrol speelt. Onze lievelingsfilms zijn Amélie, Midnight in Paris, Da Vinci Code, Ratatouille en Intouchables.

*Vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas. Beperkte beschikbaarheid, op=op. Bekijk alle voorwaarden op NSInternational.nl. Zie voor treintickets Parijs en andere steden.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.