Bezoek de kerstmarkt in Parijs

met kerst naar parijsKerstmarkten zijn populair en zeker in Duitsland. Een stad die zeker niet mag ontbreken is Parijs. Gedurende de kerstperiode zal deze stad zich meer dan waard maken. Complete straten die verlicht zijn waaronder de bekende Champs-Élysées met vele lampjes en versieringen maakt het een prachtig decor. Met meer dan 10 kerstmarkten is er voor de liefhebben genoeg om te genieten tijdens deze periode.

Op de Champs Elysées zal de kerstmarkt starten op 14 november 2015 en op 3 januari 2016 zal de laatste dag zijn. Dit is onder voorbehoud omdat de precieze data nog niet bekend is. Op andere plaatsen zoals bij Saint-Sulpice en Boulevard Saint-Germain-des-Prés zullen de data waarschijnlijk hetzelfde zijn.

eiffeltoren in parijs

Ga je alleen voor de kerstmarkten? Dat kan! Parijs heeft echter nog zoveel meer te bieden zoals de Eiffeltoren en nog veel meer. Wil je nog meer shoppen? Parijs is in december een ware zee van lichtjes, de etalages van Galeries Lafayette zijn indrukwekkend versierd en op diverse plekken vindt u je knusse kerstmarkten.

Hoe kom je er? Met de trein naar Parijs natuurlijk. Gezellig met de hele familie op een relaxte manier reizen naar de stad die volop verlicht is tijdens de kerstperiode.

Meer informatie over het reizen met de trein naar Parijs

Alvast even voorgenieten? Kijk dan de volgende video:

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*