Voordelig naar België met het gezin voor 39 euro

Het maakt niet uit vanaf welk station in Nederland je treinreis start, het is altijd 39 euro naar ieder willekeurig treinstation in België.

Zie voorwaarden:

voorwaarden gezinsreizen

Voor een maand lang lekker goedkoop reizen. Dat wil toch iedereen? Lekker met het gezin een weekendje weg naar België. Je kan van elk station in Nederland vertrekken en naar elk treinstation in België. Er dient wel online geboekt te worden voor deze aanbieding met de trein. Populaire bestemmingen onder de Nederlanders zijn Antwerpen en Brussel. Waar minder aan gedacht wordt maar minstens zo leuk is om eens te bezoeken zijn de kleinere steden. Je zit al snel in Gent en een stukje verder en je zit in Brugge. Zo goed als de hele binnenstad van Brugge is met kobbelstenen (misschien iets minder handig voor een kinderwagen) en vol met leuke restaurantjes en terrasjes. Houdt je van terrasjes dan raad ik je ook aan om Leuven te bezoeken. Het staat er vol van! Het is een studentenstad vlak bij Brussel gelegen.

UPDATE: Deze deal is niet meer te boeken.

* Enkele reis in de 2e klas voor minimaal 1 volwassene (minimaal 18 jaar oud) en 1 kind (maximaal 14 jaar oud) die samen reizen. Reisgezelschap kan uit maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen bestaan. Tickets zijn alleen online te boeken en niet om te boeken of te annuleren.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws