Voor iedereen met reiskriebels

De zomervakantie, dat duurt nog even. Heeft u nú al reiskriebels? Boek snel een van onze VoorjaarSpecials. Dan geniet u binnenkort heel voordelig van de lentezon in Parijs, Lille, Londen, Keulen of Berlijn. Er zijn extra veel tickets tegen de lage vanafprijs beschikbaar dus wees er snel bij!

Lenteparadijs Londenlonden

Lente in Londen is genieten. Van het kleurrijke Neal’s Yard in Covent Garden tot het gezellige Notting Hill met zijn boetieks en hippe cafés. En van een wandeling langs de Theems in de voorjaarszon wordt iedereen gelukkig.

Berlijn in bloei

Zodra de zon schijnt zitten de Berlijnse terrassen aan de rivier de Spree vol. De stad staat in bloei. Bezoek de straten vol kersenbloesem langs de voormalige oost-west grens een must see in deze tijd van het jaar.

Keulen in de lentezonkeulen

Gekleurde gevels in een idyllisch stadscentrum. Dat is Keulen! Een verrassende stad aan de Rijn waar het goed toeven is in de lentezon. Alle ingrediënten voor een geslaagde stedentrip vindt u op loopafstand van het station!

Attracties Parijs met korting

Geniet van al het moois dat Parijs te bieden heeft met Tiqets.com. Bezoek het Louvre, de Eiffeltoren of vaar over de Seine. Zonder in de rij te staan voor een kaartje! Gebruik de kortingscode NSPARIJS10 en ontvang tot 1 april 10% korting op alle attracties!

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws