Vier de feestdagen in Parijs, Brussel of Lille

Naar de kerstmarkt in Brussel, Oud & Nieuw bij de Eiffeltoren of shoppen in Lille tijdens de uitverkoop. Met Thalys bent u er zo. En tijdens de wintersale reist u ook nog eens héél voordelig. Tijdelijk extra veel tickets tegen de laagste prijs.

sfeervol parijsSfeervol Parijs
Bezoek kerstmarkten op La Défense, Trocadéro, Eiffeltoren en Montmartre. Geniet van de kerstsfeer op de schitterend verlichte Champs Elysées. Vier Oud & Nieuw bij de Eiffeltoren. Of profiteer van de uitverkoop. Het kan in Parijs. Nu extra veel tickets vanaf € 35*.

Zoek en boek tickets

betoverend brussel

 

Betoverend Brussel
Rond kerst is Brussel een betoverende stad met de grootste kerstmarkt van het land. Daarna barst de uitverkoop weer los. Volop winterpret! Reis al vanaf € 29*.

Zoek en boek tickets

sprookjesachtig lille

 

Sprookjesachtig Lille
Sprookjesachtig. Dat is Lille rond kerst. Daarna is het tijd voor de uitverkoop. En dan is het in deze verrassend veelzijdige winkelstad wel heel aangenaam winkelen. Zeker met een wintersale-ticket, vanaf € 29*.

Zoek en boek tickets

* Vanafprijs op basis van 2e klas-ticket, enkele reis met vertrek van Amsterdam Centraal. Beperkte beschikbaarheid. Op=op.

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws