Uw vakantie begint in de trein

Heeft u nog een paar vrije dagen in het verschiet? De trein is ideaal als u met kinderen reist: ze kunnen onderweg lekker spelen, rondlopen of een boekje lezen. Wij hebben een aantal tips en kindvriendelijke bestemmingen voor u op een rijtje gezet. Tip: hoe vroeger u boekt, hoe voordeliger u reist! Treintickets voor de herfstvakantie zijn nu al te boeken.

uw vakantie begint in de trein

Kinderkortingen

Wist u dat in België, Duitsland, Frankrijk én Londen kinderen jonger dan 4 jaar gratis met de trein reizen? In Duitsland reizen kinderen van 4 t/m 14 jaar zelfs gratis mee!

Faciliteiten voor kinderen

Aan boord van ICE International vermaken onze kleine reizigers zich wel door alle leuke activiteiten en ‘de kleine ICE’: een leuk treinfiguurtje om mee te spelen zodat de tijd voorbij vliegt.

Kindvriendelijk Mechelen

Hier voelen kinderen zich helemaal thuis! Bezoek als eerste het Mechelen Infopunt, daar kunt u een gratis ‘Mechelen kinderstad’ rugzak ophalen en de rest van uw bezoek plannen.

Stedentrip Lille met de kids

Gezellig met het hele gezin naar Lille? Met Thalys reist u vanaf de Randstad in ongeveer 2.5 uur naar hartje stad! Een aanrader in Lille is de gratis dierentuin en het natuurhistorische museum.

De nieuwe NS KidsApp

Met de nieuwe NS KidsApp beleven kinderen samen met Oei en Knoei een echt treinavontuur! Het spel zit vol met knettergekke opdrachten en spelenderwijs krijgen kinderen de hoofdrol in hun eigen film.

Reist u zonder kinderen?

Alleen reist u ook heerlijk ontspannen met de trein: geen verkeer om op te letten, prachtige uitzichten en aankomst in hartje stad. Bovendien hebben wij nu mooie aanbiedingen voor extra voordelige reizen!

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws