Samenwerking Thalys met DigitasLBi en Rosapark

Thalys werkte al samen met het bureau Rosapark uit Frankrijk en gaat de samenwerking verlengen. Rosapark verzorgt de uitvoering van de merkcommunicatie van Thalys. Het bureau DigitasLBi zal de CRM en de strategie op digitaal gebied versterken. De samenwerking met beide bureaus zal voor een periode van 3 jaar zijn welke ingaat op 1 april 2015.

Het bureau Rosapark gaat het merkimago van Thalys versterken. Dit willen zij doen door de relatie met de reizigers te verbeteren en de betrokkenheid te vergroten. Het bureau verzorgt dus de externe communicatie en zullen daar media en tools voor gebruiken.

Het bureau DigitasLBi zal het strategische vlak adviseren van de CRM, actieplannen en de impact meten van de gebruikte middel. Ook zal het advies geven over de online strategie voor omgevingen zoals social media, de website, portal, website en de nieuwsbrieven.

De CCO (Chief Commercial Officer) van Thalys, Zekri-Chevallet, zegt hier het volgende over: “De strategie die Rosapark voorstelt, biedt Thalys de gelegenheid een sterkere en meer betrokken positie te claimen die naadloos aansluit bij onze merkidentiteit ‘Van harte welkom’. Hun visie brengt ons merk, onze ambities en positionering naar een hoger niveau. DigitasLBi laat blijken goed inzicht te hebben in de uitdagingen van Thalys op het gebied van digitale communicatie en CRM. Ze staan daarbij zorgvuldig stil bij het belang van culture verschillen in diverse markten waarin wij actief zijn. Hun strategie is ambitieus, gericht op meerdere kanalen en met een duidelijke rol voor social media. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met beide agentschappen.”

Bron: Thalys.com

samenwerking thalys met rosapark digitaslbi

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws