Nu tijdelijk cheap reizen naar Londen

Deze kans laat u toch niet liggen?

londen-treinreis-aanbieding

Een origineel vaderdagscadeau nodig of gewoon weer toe aan een stedentrip? Boek nu t/m 26 mei een enkele reis vanaf € 49* en reis vanaf elk Nederlands station naar hartje Londen in juni en juli! Wij geven u alvast een paar tips om Londen te bezoeken!

Udderbelly Festival

Muziek, cabaret en circus, dit festival heeft het allemaal! Voor de show naar keuze koopt u een ticket, maar entree tot het terrein is gratis. Dus lekker genieten van de zon!

The British Museum

Bezoek gratis The British Museum en bewonder de opmerkelijke verzameling van meer dan 2 miljoen jaar menselijke geschiedenis en andere tentoonstellingen!

Queen’s Day Parade

Deze jaarlijkse parade ter ere van de verjaardag van de koningin vindt plaats vlakbij St James Park en is zeker de moeite waard! Geniet van alle pracht en praal!

Vaderdag in Londen

Een bezoekje aan het Sports Museum, wandelen langs de Thames, frisbeeën in Kew Gardens en dan eindigen in één van de vele pubs voor fish & chips. Optimaal genieten!

*Vanafprijs enkele reis, 2e klas-ticket op basis van een verplicht retour voor € 98. Beperkte beschikbaarheid, op=op. Deze actie is te boeken t/m 26 mei 2016 voor reizen van 1 juni t/m 10 juli 2016. Met uitzondering van de volgende reisdata: 15, 16, 17, 22 en 23 juni en 1 t/m 3 juli 2016. Bekijk alle voorwaarden op de website (nsinternational.nl).

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws