Nieuwe uniformen voor Thalys personeel

cepovett thallys trein kledingDe Thalys wordt steeds gebruiksvriendelijker en de service gaat omhoog. Daar hoort ook professionele kleiding bij. Thalys heeft een contract met Cepovett tot en met 2019 om de kleding te ontwerpen voor het personeel. Zoals vaker gebeurd bij de Thalys is dit contract gegeven aan Cepovett na een aanbestedingsprocedure.

De eerste kleding zal in 2016 geïntroduceerd worden. Dit zal door Cepovett in samenwerken met NellyRodi. Het zal er comfortabel en gebruiksvriendelijk worden. Het zal rekening houden met de behoeftes van het personeel aan boord en op de stations.

“Met deze nieuwe uniformen willen we onze waarden bevestigen: klantvriendelijk, veeleisend, gevoel voor dienstverlening en aandacht voor de reiziger. Ze illustreren ook onze slogan ‘Welkom aan boord’”, aldus Bertrand Camus, Services Director bij Thalys. “Met de keuze van het model, motief en de kleuren onderscheiden we ons van andere spoorwegondernemingen en beklemtonen we onze
eigenheid”
, voegt Bertrand Camus toe.

Verandering bij de Thalys

De Thalys rijdt niet alleen van Amsterdam naar Parijs maar rijdt vanaf Brussel ook Duitsland in en naar Zuid-Frankrijk. De Thalys wil door alle veranderingen een echte spoorwegonderneming worden. Wat zijn die veranderingen dan?

  • Ergonomisch comfort
  • Meertalig
  • Warm onthaal
  • Kwaliteitsvolle catering
  • Uitbreiding dienstverlening in Comfort 1
  • Aanwezigheid van nieuwe technologieën (alle Thalys-treinen hebben WiFi).

thalys netwerk

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*