Bezoek een kerstmarkt in Londen

Kerst lijkt hier wel uitgevonden. De mooie etalages van Harrods, Hyde park is omgedoopt tot Winter Wonderland en op Regentstreet straalt alles door de schitterende kerstverlichting. Boek nu en reis eind november of begin december al vanaf € 59,-*

  • Prijs 2e klas van € 59 – € 204
  • Prijs 1e klas van € 132 – € 259
  • Reistijd circa 4 uur en 30 minuten

U reist naar Londen met de trein Eurostar. Dit is een hogesnelheidstrein die elke dag vanuit Burssel-Zuid naar Londen vertrekt met enkele stops. De snelheid die behaald wordt gaat wel tot 300 km per uur. Er rijdt elke twee uur een trein die in twee uur in Londen arriveert. Het voordeel is dat je in het hart van de stad arriveert en het een comfortabele reis is. U komt op het St. Pancras International Station aan. Na aankomst op St. Pancras Station in hartje Londen is het moeilijk om zo het station uit te lopen. In de aankomsthal begint de verleiding al om te shoppen bij Fortnum & Mason voor echte ‘English Breakfast Tea’ of Cath Kidston voor Mode en accessoires. En in het station huist ook de langste champagnebar van Europa!

U kunt al voor 59 euro per enkele reis naar de hoofdstad in Engeland. Met de Intercity Brussel kunt u dan met de Eurostar vanaf ieder treinstation in Nederland vertrekken.

Wanneer is de kerstmarkt?kerstshoppen londen

De kerstmarkt is al geopend vanaf 20 november 2015. Dit zal in Hyde park zijn. Tot en met 3 januari ademt het park kerst en winterse sferen uit door de kerstmarkt, een grote ijsbaan, een mooi verlicht Reuzenrad en heel veel meer!

Ontmoet Santa bij Hamley’s

Bij deze enorme speelgoedwinkel vind u zeker het juiste cadeau voor kleine én grote kinderen. De kerstman maakt hier zelfs tijd voor een kopje thee!

Over

Altijd al leuk gevonden om te reizen met de trein dus daarom deze website opgezet om iedereen te informeren.

Geplaatst in Nieuws